Όροι Χρήσης της MotoTransfer

1. Εισαγωγή

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα της MotoTransfer. Οι ακόλουθοι όροι και προϋποθέσεις διέπουν τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, αποδέχεστε αυτούς τους όρους στο σύνολό τους. Αν διαφωνείτε με οποιοδήποτε μέρος αυτών των όρων, παρακαλούμε να μην χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας.

2. Υπηρεσίες

Η MotoTransfer προσφέρει υπηρεσίες μεταφοράς μοτοσυκλετών εντός και εκτός Αθηνών, καθώς και υπηρεσίες οδικής βοήθειας. Η παροχή των υπηρεσιών υπόκειται στους παρόντες όρους χρήσης.

3. Κράτηση Υπηρεσιών

  • Οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν μέσω τηλεφώνου ή της ιστοσελίδας μας.
  • Κατά την κράτηση, απαιτείται η παροχή ακριβών και πλήρων πληροφοριών.
  • Η MotoTransfer διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει ή να ακυρώσει κρατήσεις σε περίπτωση ανακριβών ή ελλιπών πληροφοριών.

4. Πληρωμές

  • Οι πληρωμές για τις υπηρεσίες μας πρέπει να γίνονται σύμφωνα με τις οδηγίες που παρέχονται κατά τη διαδικασία της κράτησης.
  • Η MotoTransfer διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τις τιμές των υπηρεσιών χωρίς προειδοποίηση. Ωστόσο, οι τιμές που έχουν συμφωνηθεί κατά την κράτηση παραμένουν σταθερές.

5. Ασφάλεια και Ευθύνη

Η MotoTransfer λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια της μοτοσυκλέτας σας κατά τη μεταφορά. Η εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για οποιεσδήποτε ζημιές ή απώλειες που προκύπτουν από γεγονότα εκτός ελέγχου της, όπως φυσικές καταστροφές, ατυχήματα ή απεργίες.

6. Ακύρωση και Επιστροφές

  • Οι ακυρώσεις κρατήσεων πρέπει να γίνονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν από την προγραμματισμένη παραλαβή της μοτοσυκλέτας.
  • Σε περίπτωση ακύρωσης εντός της προθεσμίας, θα επιστραφεί το πλήρες ποσό της πληρωμής. Για ακυρώσεις μετά την προθεσμία αυτή, ενδέχεται να ισχύουν χρεώσεις ακύρωσης.

7. Χρήση της Ιστοσελίδας

  • Η χρήση της ιστοσελίδας μας πρέπει να είναι σύμφωνη με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς.
  • Απαγορεύεται η χρήση της ιστοσελίδας για παράνομες δραστηριότητες ή για την αποστολή ή διάδοση κακόβουλου λογισμικού.

8. Πνευματικά Δικαιώματα

Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων των κειμένων, των γραφικών και των λογότυπων, προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, διανομή ή τροποποίηση του περιεχομένου χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια της MotoTransfer.

9. Τροποποιήσεις των Όρων

Η MotoTransfer διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους όρους χρήσης οποιαδήποτε στιγμή. Οι αλλαγές θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα μας και θα τίθενται σε ισχύ από την ημερομηνία ανάρτησης.

10. Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με τους όρους χρήσης, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας ή μέσω τηλεφώνου.

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τη MotoTransfer.